38w 17/5 due

Hi semua doakan sy tau nk masuk beranak dah , dtg hospital dh 3cm bukaan .. smoga sy dan baby selamat dan sihat❤️

10 Balas

Wah. Due kita sama. Tapi baby saya masih santai. Hahah awak ada contraction ke atau awak memang pergi hospital je terus

2mo ago

Oh ye kee. Saya sepanjang hari sakit dekat bawah perut. Patut ke pergi hospital ye?

doakan jgk sy 37w minggu lps check 2cm jln x tmbh bukaan doc Suh blik harap minggu ni bersalin la

2mo ago

Bersama suami n zikir sis , sy buat tu smlm pg tdi terus turun darah ni dh 4cm

wahh bestnyaa nk beranak dh. doakan kita jugakk dh x sabar sgt dh ni haha

2mo ago

Hehehe insyaallah sabar mommy

Bestnya, semoga dipermudahkan urusan! Saya due 13/5 tapi tak ada tanda 🥲

2mo ago

Same date kite. pn blm ada tanda lg..

Semoga dipermudahkan segala urusan bersalin ✨

semoga dipermudahkan smuanyaa❤️🌸

aamiinn semoga d permudahkan urusan

Semoga dipermudahkn.. 🫰🏻😍

Hmm sy 11/5 bby xnak kluar lg😭