Kapsul Minyak kelapa dara

Ada tak ibu2 yang dah consume kapsul minyak kelapa dara utk mudahkan beranak? 7 bulan dah boleh start ambil ke? Brand apa yang bagus?

4 Balas

sya 31w 3d sya dh start consume minyak klpa dara sya beli dkt farmasi yg selamat la. sprey je kat mulut 5x hehe sya ambil 2x shri la. alhamdulillah penerimaan ok je. snng sikit

maaf puan sy kurang psti ttg ni..sbb tiada pnglmn mkn kpsul minyk kelapa dara..mg dpmudahkan segalanya .aamiin

saya makan d aura saya start consume masa 7 lebih kurang... alhamdulillah ok sahaja

sy pun baru beli kapsul tu. sy dah 8bulan.