Syukur..

Alhamdulillah semalam sy selamat melahirkan bayi lelaki secara normal.. Setelah 8 tahun menanti.. Allah mudahkan urusan sy.. Masuk labour room bukaan dh 5cm..xsmp 2 jam, dah jadi 9 cm.. Terus doktor minta teran.. Doakan saya dan baby terus sihat.. Didoakan juga buat buat kawan2 supaya dipermudahkan urusan..

46 Balas

Alhamdulillah. Tahniah, ibu! Jaga diri & selamat berehat. P/S: Betullah perancangan Tuhan tu yang paling indah, ada yang lama menanti zuriat tapi dipermudahkan urusan mengandung & bersalinnya, ada yang mudah mengandung kalau boleh tiap tahun tapi diuji dengan kemiskinan, ada anak yang kurang upaya etc. Apa-apa pun kita kena selalu bersyukur untuk semua nikmat yang diberi 😇

Alhamdulillah.. Congrats mommy.. Welcome to the club! Selamat berpantang mommy. Moga mommy sentiasa sihat dan baby juga sentiasa sihat dan terus menerus menjadi comel Nah bunga 💐💐💐untuk mommy. Selamat mencipta detik2 indah bersama c manja tersayang. #TAPSupermoms

Alhamdulillah, tahniah dan selamat berpantang sis 👏🏻👏🏻👏🏻. Allahumma Aamiin untuk doa nya 🤲🏻

Alhamdulillah. Tahniah sis. Selamat beepantang. Smg baby sihat2 sllu #TAPSupermoms #29thNov20

Alhamdulillah.. dipermudahkan dalam prsalinan.. selamat berpantang sis😉

aaauuuuu seronokknye .Allhamdullilah tahniah ye. . selamat berpantang ..

Alhamdulillah tahniah dear.. Selamat berpantang #TAPSupermoms

alhamdulillh. tahniah sis. #29Nov20  #TAPSuperMoms

Tahniah mummy. Selamat berpantang mummy dan baby 🌷

alhamdulillh tahniah sis.. #30Nov20  #TAPSuperMoms