Kucing blh tahu kita pregnant?

Kucing sya ni suka betul baring atas perut lpastu knead d perut b4 saya dpt positif upt tadi pagi. Ada x sapa2 yg kucing dorg suka baring n tdur atas perut sblm tahu pregnant lagi?hehe

Kucing blh tahu kita pregnant?
21 Balas

sapa yg dh pregnant, elakkan uruskan najis kucing ya.kalau kena uruskan jg..guna la sarung tgn, pstikan btl2 hygiene. sbb kt najis kucing ada sel/mkroorganisma apa nth yg xbaik utk preg mom

Kucing saya tiba2 banyak makan dan tak aktif sejak saya pregnant.. Macam dia pulak pregnant 😅.. Tapi dia kitten lagi dan indoor, memang x mungkin pregnant

1y ago

Hahaha patutla org ckp bkn kenan kat suami tp kenan kat kucing pula hahah

kucing sy sblm mngdung dy suka pijak langkah perut bila tau mngdung,Dy dok tepi ja Klau nk p sebelah ,Dy pusing ,xpijak @ langkah perut

wahh best ny kucing masing² respon mcm tu..sy pula xtaw nk beza..sbb sma ja tgk perangai dorg hahaha..always ada time² manja dorg..

kucing sy 2 kali prgnnt, 2 kali tu lah dorg akan urut perut sy. slow slow je. the next days tu baru sy tahu prgnnt.

sy pula lain..sy pregnant kucing pn ikut pregnant🤣sjak sy pregnant..dia pula dh 3 kali dia pregnant😂

Xpe ke sis dkt2 dgn kucing? Sy risau..rumah ada belas2 ekor skrg rusing pkir diorg sape nk urus 😅

Sampai sekarang 😂😂 jadi lagi rapat dengan saya berbanding suami hahaha

1y ago

Kannnn ♥️♥️♥️

kucing saya suka tidor dekat perut🥰dy lagi rapat dengan saya berbanding suami😂

sma .. kucing sya skrg lbih suka duduk dkt sya suka nak brbaring dkt dgn sya