Selamat kah kucing pelihara tdur bersama kita?

Kucing saya suka tdur d sebelah saya tiap2 mlm.... Adakah selamat?

2 Balas

inshaaAllah takda apa, just najis dia apa semua je jgn sesekali buang. tuh yg bahaya.

2y ago

takpa faham, saya pun suka tidur dgn kucing juga. saya pernah tanya misi diorg ckp takda apa kalau kita takda alahan sama. org tua mmg tak bagi ,tapi tuh la, nak berpisah dgn kucing tak boleh. 😅 .

dh 5 bulan sy tido dgn 5 ekor kucing setiap malam, alhamdulillah okay je..