34 week start sakit

hi korang . now dah 35 weeks . start 34 weeks pelvik dah mula rasa sakit macam nak beranak . huuuu . risau je raseee . ni third baby . korang pernah lalui or tengah lalui perkara sama ?

12 Balas

Sama laa kita 34 week juga.. Skit2 tu biasa tnda2 dia nk kluar tak lama lgi.. Perut pun mula mai fake contraction.. Tipu2.. Risau jg tp InsyaAllah Mudh2an diprmudhkan kita smua brsalin ya.. Aamiin

2y ago

saya pun 34week perut mngeras kadank mahu tukar posisi tidur pun rasa sakit , aduiii

sya 35weeks beberapa hari.. pun rasa yg sama. bru td jumpa doc , kepala dh kebawah tp x engage lgi. berat baby bru 2491grm. semoga dipermudahkan utk kita semua , ibu2 ~ 🤲🏻

sama dg sya 2nd pregnant. now 34 week 6hari. bila tido mengiring nak ubah posisi sakit nya pelvik mcm kram .

2y ago

same lah..tiap kali nk tukar posisi mesti beradoi.uhh sane ehh sini ishh sane ish sini..suami dgr,tp buat tk thu je..tggu lepas bsalin nnti nk buat tk thu jugk kt dia .pdn muke 😏

Tgh Alami skrg...34week tgh2 mlm skit mcm segugut jer rasa smpai tk dpt tidur...rasa nk menngis pun ada,klau nk mengiring ke kiri knan pun tk selesa...

sy pn dh 34w...g scan td dktor ckp kpala baby dh kt bwah...mksudnya bila² bleh brsalin ke??

sy msuk 34 or 35 wekk mmg x slesa dah..36 week bersalin..3 org ank camtu bersakin 36 week

2y ago

xde tande lnsung..sakit pn x..just byk mngeras..bb y bru ni betulan cekup misi kte kple dh kebawah sgt..sy pn g klnk swasta wt ve..doc seluk dh 4cm

sy pun 34week sakitnya kt ari² Tu..sabar je lh...

Sme la.. sy strt rse dr 24week.. skrg bru 38week.. hrp lmbt lg brsalin

4y ago

38 week dh okey la tu kalau baby nk jumpe mummy 😘

normal sbb kpala bby dh kt bwh tu...

2y ago

Sy pon sakit kat pelvik sakit tu krem bila nk berjalan.... Huuuu x kuat rasa

sy 34 w 3 hari. baby asyik mengeras je. baby ke 3.

2y ago

sama lh.. skit abis bdn2 nie..ank ke dua..kdg smnggu ade lh 3-4 kali..