34 week start sakit

hi korang . now dah 35 weeks . start 34 weeks pelvik dah mula rasa sakit macam nak beranak . huuuu . risau je raseee . ni third baby . korang pernah lalui or tengah lalui perkara sama ?

12 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Sama laa kita 34 week juga.. Skit2 tu biasa tnda2 dia nk kluar tak lama lgi.. Perut pun mula mai fake contraction.. Tipu2.. Risau jg tp InsyaAllah Mudh2an diprmudhkan kita smua brsalin ya.. Aamiin

3mo ago

sy pon 34w ada rasa mcm tu juga

sya 35weeks beberapa hari.. pun rasa yg sama. bru td jumpa doc , kepala dh kebawah tp x engage lgi. berat baby bru 2491grm. semoga dipermudahkan utk kita semua , ibu2 ~ 🤲🏻

Tgh Alami skrg...34week tgh2 mlm skit mcm segugut jer rasa smpai tk dpt tidur...rasa nk menngis pun ada,klau nk mengiring ke kiri knan pun tk selesa...

sama dg sya 2nd pregnant. now 34 week 6hari. bila tido mengiring nak ubah posisi sakit nya pelvik mcm kram .

3mo ago

same lah..tiap kali nk tukar posisi mesti beradoi.uhh sane ehh sini ishh sane ish sini..suami dgr,tp buat tk thu je..tggu lepas bsalin nnti nk buat tk thu jugk kt dia .pdn muke 😏

sy pn dh 34w...g scan td dktor ckp kpala baby dh kt bwah...mksudnya bila² bleh brsalin ke??

sy msuk 34 or 35 wekk mmg x slesa dah..36 week bersalin..3 org ank camtu bersakin 36 week

3mo ago

xde tande lnsung..sakit pn x..just byk mngeras..bb y bru ni betulan cekup misi kte kple dh kebawah sgt..sy pn g klnk swasta wt ve..doc seluk dh 4cm

Sme la.. sy strt rse dr 24week.. skrg bru 38week.. hrp lmbt lg brsalin

2y ago

38 week dh okey la tu kalau baby nk jumpe mummy 😘

sy pun 34week sakitnya kt ari² Tu..sabar je lh...

sy 34 w 3 hari. baby asyik mengeras je. baby ke 3.

normal sbb kpala bby dh kt bwh tu...

2y ago

ehehehheh...brsabar jer lah mummy...skrg sya pun merasai nye..sya dh 37week...