34 week start sakit

hi korang . now dah 35 weeks . start 34 weeks pelvik dah mula rasa sakit macam nak beranak . huuuu . risau je raseee . ni third baby . korang pernah lalui or tengah lalui perkara sama ?

12 Balas

Sama laa kita 34 week juga.. Skit2 tu biasa tnda2 dia nk kluar tak lama lgi.. Perut pun mula mai fake contraction.. Tipu2.. Risau jg tp InsyaAllah Mudh2an diprmudhkan kita smua brsalin ya.. Aamiin

2y ago

saya pun 34week perut mngeras kadank mahu tukar posisi tidur pun rasa sakit , aduiii