Saya Kena beranak awal 37 weeks. So bila je saya boleh buat senaman untuk mudah bersalin ya?

Saya kena beranak awal 37 weeeks.. sekarang dah 34 weeks.. saya kena buat senaman senang bersalin tu start brp weeks ya.. sbb skrang ni pn dh mula rasa mengah jugak🥴#ingintahu #firstmom #bantusharing

6 Balas

Yeke.. soalan nya senaman apa yg sesuai untuk mudah bersalin tanpa mnm air selusuh ya.. 🫠

Pernah tengokk video senaman tu kata blh start dari 36week .

37weeks bagi saya tak awal. cukup bulan dah.

sbb apa kna bersalin awl puan

11mo ago

Takpe.. nanti nurse awk mst inform.. sy awal prgnancy dh dtect gdm..lepas tu 2/7 ni doc bg set pink dh utk msk wad…

Kenapa kena beranak awal ?

Sekarang dah boleh awak

11mo ago

Okay dear tqqq🥹