34 week start sakit

hi korang . now dah 35 weeks . start 34 weeks pelvik dah mula rasa sakit macam nak beranak . huuuu . risau je raseee . ni third baby . korang pernah lalui or tengah lalui perkara sama ?

12 Balas

sy msuk 34 or 35 wekk mmg x slesa dah..36 week bersalin..3 org ank camtu bersakin 36 week

2y ago

xde tande lnsung..sakit pn x..just byk mngeras..bb y bru ni betulan cekup misi kte kple dh kebawah sgt..sy pn g klnk swasta wt ve..doc seluk dh 4cm