Pregnant test

Korang lepas guna pregnant test then nampak double line yg sah korg pregnant korang simpan tak buat pekasam ? ??

86 Balas

Hahaha still simpan setakat ni, sebab tu kali pertama dalam idup guna & kali pertama dapat double line terang & inshaAllah anak yg pertama bulan 4 ni. 😂😂 Rasanya nak simpan buat kenangan kot. Kahkah😂. Tengok keadaan. Lagipun simpan dalam plastik zip lock.

aahhh...kite simpn sbb tnggu 3thun..ngam2 nk smbt anniversary yg ke3 dpt brite gmbira...so hdiah sya bgi kt husbnd bt kotak kcik siap2 n cntik2 siap reben2 lgi dlm tu ade upt.. lps tu bgi kt dia..

haha...lawak tang ni...tp kenyataan...sy solotip tmpat kencing tu..then bungkus dgn plastik then solotip lg...simpan...tp anak masuk 6 bulan sy buang dah...yg pregnant ke2 ni x simpan pun dah😁

Simpan sementara utk confirmation drpd Doktor je. Lps doktor dah sahkan, terus buang. Dulu pernah simpan kejap tp asben tegur ada bekas najis kt strip tu... Terus x simpan dah

Amek gambar simpan dalam fon untuk kenangan.. Pastu upt tu pon sye simpan dalam kotak cantik mse wt suprise kt suami dulu.. Almaklumlah first time 😁

Simpan, anak sulung 5 tahun pun masih simpan upt test masa mula2 tau preggy dia. Bukan upt ja, gambar2 scan dari mula scan dia 6w siap diframekan.

Ambik gambar pastu buang..🤭 gambar pun di edit ngan gmbar baby baru lahir siap letak tarikh cek upt lg 😂😂 untuk kenangan😂

Ank nk msk 4. Xpernah simpan. Hihi...mcm kotor ja. Air kncing kan najis. Snap gambar pon x simpan. Just show kat asben n delete trus

Ambil gambar je simpan. Sebab ada urine kita kan. Still kotor, najis. Tak elok simpan 😅 lama² line tu tetap kabur dan hilang ...

Simpan yg anak sulong je..anak no 2 entah mana hilang.. Ni yg ke 3 takde buat upt.. Tau2 gi hospital cakap pregnant je.. Huhu