Firstime Pregnant Test

Hi , sy firstime test pagi tadi , double line , then test lagi sekali nak kepastian punya pasal ??? pun double line . Positive ke ni ? ?

Firstime Pregnant Test
12 Balas

wowww.. pekatnya ni. congrats sis. jaga kandungan baik² ya. moga lancar hingga bersalin. Aminnnn... doa juga utk sy spya dpt rezeki baby. org kata doa ibu mengandung ni makbul?

Masha Allah pekat nya ?? tahniah sis semoga sis n bby sihat n slamat smpai lahir ya.. xmau penat2 taww jge pemakanan ya Doakan sy ye ada rezeki mengandung n bby sihat Amiin

3y ago

amin² semoga awak cepat dpt baby tauu. Tqq awakk ??

Alhmdulillah positif sngt ni sis..jaga diri dn kandungan semoga dipermudahkan..aminn??

3y ago

yeke ni , dua kali test tu . terkejut ? tq² ??

Tahniahhh ?????? terang lgi nyata nie ? doakn utk sye jgk ye

positif . Tahniah sis . jaga kandungan baik2 ?

3y ago

cngrat sis

tanda hamil ada tak sblm bt upt ni

3y ago

rasa badan panas ,rasa loya² camtu .

terangg ni awk..confrim ade..tahniahh ye..

Terang....tahniah sis❤️❤️❤️

3y ago

terima kasih sis Qaseh,??

Wahhhh terangg nyaa ? tahniahhh !

Wah tahniah sis. Jaga elok2 tauuu