Risau sangat pregnant test tiba tiba naik one line dah 🥺

pregnant test awal bulan 7 then naik double line so maksud positive. Then ke klinik check doktor ckp " yes pregnant alhamdulilah " . so now try semula chek guna pregnant test dah naik " one line " padahal pregnant test second ni lebih kualiti berbanding pregnant test yg saya guna awal awal . risau , ada apa apa risiko ka? sebab klinik dsb jauh dari rumah saya .#bantujawab

4 Balas

saya sebelum ni mcm sis jugak. makin lama makin hilang lepastu tiba² bleeding. mmg pregnancy saya sebelum ni tu x jadi

Chemical pregnancy?

berapa weeks?

Berapa weeks dah?

2mo ago

Ohhh kalau 17 weeks memang dah tak boleh detect pakai UPT. Sebab tu once UPT +ve, tak perlu repeat test dah.