Pregnant test

Korang lepas guna pregnant test then nampak double line yg sah korg pregnant korang simpan tak buat pekasam ? ??

86 Balas

X simpan pun,just snap gambar buat kenangan..klau guna upt (urine pregnancy test kit) mggunakan air kencing xkan nk simpan.

Request kt doc nak simpan tapi doc cakap tak elok simpan sbbtu kan air kencing so terpaksa la buang tapi sempat snap eheh.

Haruslah simpan. Siap masuk dlm plastik yg clear tu lg n buat tanda tarikh 🙊 almaklum laa first time, excited. Hehehe

Simpan.. Tp yg clearblue tu tak boleh nak simpan 😂 padahal tu yg mahal patutnya die kekal abadi kat situ.

Simpannnnnnnnn 😝 Anak first smpai 3 kali check dia punya tahap takpercaya and super excited tuuu 🤭

simpan..sbb 5 tahun tggu nk dapatkan double line...hehe..sampai bile nk simpan tu xtau lg..😊

Sya bgi tau husband n ambik gmbar je.. Lpas tu trus buang.. Sbb mcm geli plak klau nk simpan..

Saya simpan dlm buku scrap sy.. Kenangan utk sy Dan suami sy ingt anugerah yg teramat indah

Snap , simpan dalam fon buat kenangan . Memang tidak lee nak simpan , kotor bagi saya hehe

Mula2 je simpan..simpan xlame,sbb kotor kn bnde tu air kencing..ambil gambar jela simpan..