Kencing manis

Korang ade tips tak nk kurangkan or hapuskan kencing manis? I ade kencing manis since pregnant.. Dah 3kali buat BSP, result masih tak okay. Penattt betul nak pergi klinik 4kali sehari tuuu 😔😔 i dah 29week..

20 Balas

rendam 3 biji kurma , buang biji ia , guna gelas kecik pun boleh , setiap mlm buat sebelum tidur dan esok pgi minum , lepas tu minum susu mlm sebelum tdur , hari2 ulang benda yg sama , insyaallah ada perubahan