Kencing manis

Korang ade tips tak nk kurangkan or hapuskan kencing manis? I ade kencing manis since pregnant.. Dah 3kali buat BSP, result masih tak okay. Penattt betul nak pergi klinik 4kali sehari tuuu 😔😔 i dah 29week..

20 Balas

Klu dah kena buat bsp mmg susah Dr nak lepas... Sy result cantik pun Dr, ckp kena terus buat sampai bersalin.... Ni dh 25w,kena buat 2mggu skli... Awak beli je mesin bsp kat shopee, ada byk yg murah... Kt farmasi pun ada jual... X rugi pun beli, sbb mmg pakai byk kali... Klu nak gula turun, kena buat diet suku separuh tu... Makanan pun kena control kuantiti...