Kencing manis

Korang ade tips tak nk kurangkan or hapuskan kencing manis? I ade kencing manis since pregnant.. Dah 3kali buat BSP, result masih tak okay. Penattt betul nak pergi klinik 4kali sehari tuuu 😔😔 i dah 29week..

20 Balas

Ikut pemakanan dietition ajr..mkn nasi msti ad sayur n buah..mnum air msk byk..sy ps mkn amalkan mnum jus lemon..stkt ni result cntik..jrg2 cecah 5..n cuba tnya nurse..bole x test sndri kt umh..mcm sy bli sndri test tu..bt kt umh..n ws je pic result kt nurse y jaga tu.