Kencing manis

Korang ade tips tak nk kurangkan or hapuskan kencing manis? I ade kencing manis since pregnant.. Dah 3kali buat BSP, result masih tak okay. Penattt betul nak pergi klinik 4kali sehari tuuu 😔😔 i dah 29week..

20 Balas

Kencing manis yang sis alami ni masa hamil ja kan? Makan makanan real food ja sis.. Buat green juice, makan minyak kelapa, minyak zaitun, air suam+cuka epal+madu. Makan kekacang. Bila buat diet yang betul, barulah tak ada masalah lain.. Air manis tiruan tu hentikan la dari ambil..