lockdown

kkia buka x??mcm mn nk ke klinik??

7 Balas

Kkia, ward bersalin, dewan bersalin sentiasa buka sepanjang pkp. Kecuali jika terdapat kes patient positif covid-19, tutup sementara untuk kerja pembasmian kuman

Puan nak buat buat buku pink ke? sebaiknya kol buat appointment dlu ye.. klu ragu2 pun boleh jek terus kol kk yg brhampiran :)

Buka sis, bawa buku pink bersama. Polis tau kalau kita tunjuk buku tu. Kalau nak buka buku baru, better call klinik dulu

Kkia sy xtahu..tp kk kd tpt sy stiasa buka..skrg pon kt kk check up

Pegi jelah mcm biasa..

KK bukamcm biasa.

bukak