Appoitment kk

Assalamualaikum IBU2 semua nk tnye musim2 lockdown nie nk buka buku pink kena call klinik dulu ke atau trus ke klinik nk buka buku pink

8 Balas

better call dulu,kalau nak datang bolee petang2 tapi risikony maybe kita datang saja,then die suruh kita balek lepastuu dapat tarikh appointment baru datang balek

Call Kk dulu. Kk berdasarkan lokasi tempat tinggal. Call utk dapatkan appointment dan tanya apa yg perlu dibawa utk buka buku pink.

saya hrtu prgi kk trus nanti dia kasi QR sruh scan untuk buat temu janji lepstu tgok la slot mana yg ada kosong

Sya hari tu pergi trus…pastu dia suruh pergi kaunter pendaftaran…nanti dia bg tarikh utk dtg Buat buku…

nak kena buat appointment dlu..datang nanti bukan terus diorg buat buku,diorg bgi tarik dlu..

call KK kwsan sis dulu tnya mcm mana procedures.. sb lain kawasan lain procedures dia..

klo tk dpt call bru g kk utk dptkan tarikh temujanji tu

kna booking trikh dlu