MAMA MERTUA KU NURSE PENCEN

Kisahnya mak mertua sy seorang nurse bpangkat 'sister' bhg baby tp dah bpencen. Saja ja smbil sembang n baring2 dpn tv.tanya psal bby. Katanya dia still ada alat utk check heartbeat bby. Usahala kmi btiga ni tmasuk suami selongkar almari bagai..x jumpa. Jumpa stetoskop ja. Mak mertua ckp nk check kdudukan bby. Kali ptama dia check cucu dia. ? siap explain lagi bby sy duk kt bhg belah mana. N siap guna stetoskop lg dgr jantung anak. Bertuah sgt dpt mak mertua yg x kering bg ilmu.sllu sembang n melawak..?

13 Balas

sama mak mertua sy..tapi wlpn dia dah lama pencen dia xberani nk cakap pape pasal baby. katanya risau penyakit dlu dengan skrg xsama..die lebih bnyak suruh rujuk ke hospital..😅

syukurnya dpt mk mertua as nurse. uhhh.. 🤭 bole cek hari2 kshtn c bby

senang kan ada mertua mcm tu..

alhamdullilah...bertuahnya sis

Alhamdulillah 😊

happy for you😊

Good for you then

best dpt mcm tu

alhamdulillah

Bestnya huhuu