weeks

Kiraan minggu ikut last period or scan? Sb sy sepatutnya 11 weeks. So lepas scan baru tahu 5 week. Keliru ?

28 Balas

Kadang janin lambat sikit berkembang.. Mcm saya awal² ritu kalau ikut period kandungan 12week tapi scan 7week, pastu minggu depannye dokter suruh dtg balik cek kandungan 14week scan pon 14week. Kadang dia lambat sikit berkembang tapi kena pasti kan janin berkembang kalau tak, maksudnya janin tak menjadi 😊😊

4y ago

Dah boleh nampak dah cuma dia tak jelas sangat