Normal ke kalau scan kandungan bby 9 weeks tapi ikut kiraan akhir period bby sepatutnya 10 weeks?

8 Balas

Normal sis. Even mesin scan tu pon ada tolerance 😊. Selagi ada perkembangan dan xbeza byk minggu , dan doctor kata okay jgn risau ya

Normal je sis plus minus seminggu tu masih acceptable lagi. Ikut scan tu lagi betul sebenarnya daripada ikut kiraan period.

saya pergi klinik swasta awal sbb ada sejarah gugur , dia scan 5w dia kata mcm 4w , so normal je in shaa Allah

normal awak. sonographer saya kata asalkan tak beza lebih 3 minggu tu okay dah

1y ago

wahh alhamdulillah congrats awak 😍

normal .biase +-2 minggu .

Saya mcm awak 🤣

Normal.

Normal