Pregnancy scan

Normal tak kalau ikut last period sepatutnya dah 8weeks tapi bilq scan baru 5 weeks. adakah itu missed miscarriage?

4 Balas

Sama la Sy pun. kira last period 26/5 kira Hari nie 7 weeks .tadi I scan Dr ckp. mcm 5 weeks lebih suruh Sy dtg balik 2 weeks later . I'm so down . worrying

Sebelum ni period teratur tk? Kdg2 tu punca terjadi kiraan tk selari… yg lain mungkin doc ade pandangan dia sendiri

saya pun macam tu jugak sepatutnya dha 10 minggu doc chek baru 7 minggy

Irregular period ya sis?