kiraan weeks pregnancy.

Hi mommies. Saya now pregnant kalau ikut scan dah 10weeks. Kebiasaannya doc akan ikut last period kan? Kalau ikut last period dah sepatutnya 12weeks. Tp masa tu saya belum nikah lg. Saya nikah 2minggu lepas daripada period tu. So kiraan mengikut scan tu mmg sama dengan kiraan dari tempoh saya bernikah. Rasa takda masalah kan? Sbb saya belum bukak buku pink lagi. Next week baru doc confirmkan due date.

1 Balas

takda masalah. memang ada sesetengah doktor tanya dulu bila tarikh nikah.