puaskan diri @ suami dahulu?

ketika bersama siapa dahulu diberi keutamaan? suami senang pancut...apa petua terbaik untuk suami ya?

10 Balas

Puan la kena klimaks dulu.. Kalau laki dah klimaks..tggu esok la kita nk klimaks. Suruh laki jgn fokus 100% ..bila dia terlalu fokus tu yg cepat terpancut.. Mind set kena main peranan..😇

Minta husband mind set awal, kene puas kn isteri dulu baru turn husband. Pesan kat husband jangan concentrate sangat time "ehem2" tu nanti cepat climax. 😁😁

Sepatutnya, dua dua kena puas sis. Kalau suami cepat pancut, cuba guna beberapa tips ini: https://my.theasianparent.com/petua-tahan-lebih-lama-di-ranjang

Dua²🙂😊 klimaks baru best sis.. Sama² dpt nikmat and sblm tu kena deal ngan suami dl 👌😁

Heheh.. Btol2 ble suami y puas dlu, turn kte esk lusa 2 pn klu dpt.. Asyk suami y pncut sdp dlu..

klmas bcium2 dn prsaan kta ad dngn suami supaya ad prsaan ksdpan spaya suami cpat pncut..

biar kite klimaks dulu kalau idak dah terpancut dah xmau klimaks kan kite lg..dah sedap..

Bincang dulu sis dgn husband.. Biar kite yg klimax dulu, kemudian baru suami

Emmmm...laki alert ke bab nak klimaks isteri. ????.🤣😂🤣😂🤣

5y ago

😂😂😜