Bercinta Sebelum Kahwin

Hi kesayangan! Haa, nak tanya ni berapa lama anda bercinta dengan pasangan sebelum kahwin????? Ke ada yang bercinta SELEPAS kahwin? Jom la kongsi dengan kami dan pengguna lain juga ok! Ruangan komen sentiasa tersedia untuk anda.

Bercinta Sebelum Kahwin
1217 Balas

Tarikh kenal dah x ingat..sebab dalm wechat 😑😑 Xpernah jumpa selama kenal kt wechat tu.. Lepastu selang setahun lebih baru meet.. Kat shah alam.. Petronas seksyen 7 (ak student unisel s.alam).. Pastu selepas 1 tahun meet lg kt murni discovery.. Pastu lepas 1 tahun lagi bwk blk umah meet mama (raya ke 3 2016) **sepanjang 3 tahun kat atas ni.. Aku contact dia mungkin dlm 3 bulan sekali je x silap.. Kkdg x contact langsung, tu pun kalau teringat(sbb kitorg x bercinta) 2017 - ttbe dia call, ckp dia nk bertunang.. Aku cam.. Oh ok... Walaupun aku cm ermmm kne gtau ke?? Hahaha Pastu selang bp hari.. Dia call lagi.. Ehh x jd tunang.. So ak pun ohh ok.. Hahaha 8/2018 - im graduate.. Dia meet aku kt tmpt graduate.. He want me.. N dah lama dia nak kan aku.. Tp ak selalu wt tak layan..pastu wt cm x de apa je..hahahahhaha (kejam nye aku,bute nye aku) 3/12/2018 (9 month) - bertunang (time ni lah baru start bercinte sikit2 menjadi bukit..hahaha) 19/10/19 - im married!! Alhamdulillah.. Now dah 7 bulan.. Moga Allah panjangkan jodoh kami hingga ke syurga..amiin... 31/3/20 - im preggy!! Alhamdulillah sekali lagi.. allah izinkan kami jadi parents.

4y ago

😍😍😍😍mcm sy,buta mula2.. 😂😂