Adakah normal untuk kanak-kanak kerap demam bila masuk ke tadika atau taska?

Voice your Opinion
Ya
Tidak

929 respon

8 Balas

nampak la perbezaan ble duduk rumah opahnya dgn taska. bole kata lps baik kne balik kalau duk taska. kalau ade parents yg hantar anak2 tak sihat ke taska, bole jd bjangkit skali la anak kita

Masa start pkp haritu anak takde demam langsung. Ni dah start sambung tadika tiap tiap bulan demam.

sekiranya kanak-kanak kerap demam, cuba utk mendapatkan imunisasi tambahan utk mereka.

Ya tapi tak menidakkan kalau tak masuk taska pun boleh kerap demam

Tidak normal

mungkin

maybe

Ya