buang air

Kerap betul buang air kecik sekarang ni...?...baru nk lelap nk tekucil lg...adeh...

20 Balas

Bersabar la sis. Sy pun sama, time nak tido da kencing pastu da baring2 tak sampai berapa minit nak kencing lg. Kencing nya tu mmg sampai tak boleh tahan la kalau lambat alamatnya terkucil la dlm spender 🤣🤣 Kalau g jalan2 lg la, asyik singgah stesen minyak jea 😂😂

5y ago

Ahhaha..betul2...kencing xboleh nk tahan2...rase nk kencing kne trus pegi tandas..kalau x mule la tekepit2

Same dear...kalau nk tkencing tu adoii ase nk belari2 g toilet..kalau mlm pulak bila jge uisyhhh keras nya perut..skang sy amalkn tdow pkaii stokin dear sbb sy tdow jenis xbselimut..lemas ase ..so far xde lah ase nk tkucil tahap senak2 pundi kencing.😂

Sama lah. Sy awal kehamilan ni mmg la kerap sgt kencing.. Kdg tengah lena pn terjaga auto mangkit p kencing mata pn xbuka haha.. Lgpn sy ad kncing kotor baru baru ni mmg kena minum air pg extra byk. Mmg xkeluar mana. Duk rumah ja senang nkp tandas...

5y ago

Masa awal2 kena kencing kotor lg teruk tau sbb dia kncing skit2 ja tp kerap dia mmg xleh kira.. Dan nk tkncing mmg xleh tahan dia auto ja keluar. Nk keluar tpksa pakai pad haha. Lps dh ambk ubat, kencing dh lawas elok balik dh tp still kncing kerap la dh minum air byk hahaha.

Sama r sis..saya pun kerap jgk nk trkncing..bru ke toilet bpew mnit da rse nk trkncig smule..kncing nye bkn bnyk..sikit2 kua..tpi punya xthan nye 2 mcm nk kncig bnyk lak..hihihiii😅😁

2y ago

sama lah dengan saya. lagi2 baru habis kerja malam, siang tu memang tk lena tido asik bangun terkencing je. padahal sikit je kencing, 🤣🤣kalau musim sejuk lgi lh cepat rasa nak kencing hahaha.

Samalah.. Pundi kencing kita dihimpit oleh baby 😂... P shopping mall saja dah cari toilet 3-4 kali.. Kalo malam pula bangun 3-4 kali.. Mcm nak pakai pampers je.. Haha

Samalah...haha.. Bila mlm tu mata rasa berat nak tdo situ juga ada rasa nak kncing..mau xmau kena bgn jg g tandas..

Samalah.....baru baring 5min aik nak ke toilet lagi.....mmg skrg susah nak tido malam sket2 nak terkucil

Samalaa😂 jalan 3 langkah jer nak terkencing ..apa lagi masa bersin,aduhai terlepas sikit😂

Nak dekat bersalin mmg mcm tu rsenya. Sye pon mcm tu mse nk dkt bersalin. Trase ngilu geli2 je.

Sama la kita...hehehhe...tidoq x cukup sbb bgn mlm kompom nk kencing... 😂😂😂

5y ago

Dh 19 weeks..next week dh 20..lg membesar dgn jayanya...hehehhe...