Kerap buang air

Normal ke kalau kerap buang air besar? Skrg saya dah 36weeks. Takut petanda nk bersalin je ni

6 Balas

normal.. baby da turun ke bawah.. dia nak bersihkan laluan keluar tu.. takda la kita mneran keluar najis sekali 😆

3y ago

InshaAllah tqsm sis! 🥰❤️

Saya ari tu sis mcm tu lah kerap sgt.....Dari pagi smpai ptg kali2 ke tndas alhamdulillah mlmnya bersalin

3y ago

Uwaaa nebes nyeeee. Last check up dkt kk 1hb ni. Tktahu la lps tu kena check in ward ke tak. Huhuhu

normal.. kerap buang air besar n kecik

Normal🙋🏻‍♀️

Normal #TAPSupermoms

normal