Second pregnnt after keguguran

Sy pregnnt 5w. Makann ape utk elakkan kep*tihan yg teruk ye. Vitamin ke any suggestion x?

2 Balas

Dah pernah try refer dengan doktor pasal keputihan ? Kena kurangkan manis2, banyakkan minum air putih. Makan plain yogurt. Kalau keputihan teruk sampai berbau, bertukar warna, gatal2.. better refer dengan doktor. Kalau bersama dengan suami, cepat2 basuh2 lepas bersama.