mana nak cari susu kambing

Susu kambing brand ape yg bagus ye.. ? utk elakkan anak kena kuning.. sy ingt sy nk amalkan bila dh 7 , 8 bln pregnnt nt...sebab org kata minum susu kambing.. nt anak lahir x kena kuning . Ingt nk tryy amalkan .

3 Balas

saya spanjang pregnant minum susu kambing, mcm2 brand, sbb suami kata elok susu kambing dari susu mngandung tu, susu mngandung kbnyakan tinggi gula. last2 bsalin anak kuning jgak 😂

2y ago

saya beli higoat dkat kdai jamu, higoat senang sikit nk tau ori ke tak dia ada hologram untk scan. Ala susu kmbing ni bnyk khasiat untk ibu mngandung n janin dalam kandungan, tp bukan untk elak anak kuning lepas lahir. sy pulak jenis gastrik klu minum susu lembu, itu try susu kambing eah okey plak tak gastrik 😂

Betul, susu kambing tak juga elakkan kuning. Semua orang ada kuning. Bacaan rendah dan tinggi je

Farm fresh.. Nubian Goat's milk. 👍