1st time prgnant after 5yrs

Hi... Nak tanye mommys... Sy pregnant 5W blom pegi buat buku pink lg... Fot now, selain asid folic, vitamin ape yg sy perlu makan ye? Jename? Terima kasih semua...

2 Balas

Sy awal preggy tu amalkan folic acid je sis. Lepas tu nnti dalam 7@8 W pergilaa buat buku pink time tu kita akan dapat ubat lagi based on kita punya kesihatan lepas dia cek smua smua tu masa buat buku pink. Jadi ada org dapat ubat lain lain nk suggest pun tak sure sama ke tak dgn keperluan badan sis

Mula2 folic acid jek sis..