Kep*tihan bertukar warna

Say pregnant anak ke2 ,baru 6w1d . Tapi saya perasan beberapa hari ni kep*tihan bertukar warna coklat. Tak jernih mcm biasa. &macam spotting. Tak banyak mcm kep*tihan yg biasa keluar.normal ke ni? Saya belum scan lagi sbb rancang 8w nnti baru nak scan.

3 Balas

Tak pastilah sis, sy pn kalau hari sepatutnya dtg haid mmg keputihan coklat sikit.. mcm nampak tak nampak gitu. Masa tu 6w. Now da 9 weeks ok dh. Scan baby sume okay. Klu sis nk kepastian, better pegi scan la. Cuma awl2 ni normal kalau nmpak kantung kosong je.

10mo ago

Mula2 ingat biasa je. Tapi bila fikir balik “eh ni mcm darah coklat” terus rasa cuak. 🫠 anak first dulu pn tak macam ni. 🤣

Pegi scan jer… awal pun biarlah.. mcm saye 5mggu pegi scan walaupun xde spotting ke ape.. sbb nak tau kandungan okay atau ectopic pregnancy.. Alhamdulillah semua okay 👍🏻 tpi nk g scan awal ni hati kene kental.. byk mulut2 🤭

10mo ago

Insya Allah 🥰🥰🥰🥰

better pergi scan