nk tanya klau kepala memusing tuh anemia ke apa rawatan dia

Kepala pening

8 Balas

kepala pening, berpusing, berpeluh, muntah, klu ada ciri2 tu vertigo sis... biasenye tdo je ubatnye, tdo sampai rase xnak tdo dh..😅 sy vertigo, biase klu jd cmtu sy tdo je la, org pun x kacau sbb da tau.

Tekanan darah tinggi / darah rendah, kandungan gula dlm badan tinggi / rendah, kekurangan darah (anaemia).. ni semua boleh jd punca pening kepala..

Boleh rujuk buku pink tu..banyak info, baca, baca dan baca. Tak pasti, pergi klinik, rujuk pada ahlinya.

5y ago

Ok tq sis

Sy alahan msa mula2 rsa pening berpusing

Sis berapa weeks? Kalau masih awal its normal

5y ago

Ohh awal lagi, tu mabuk la tu

Banyakkan baring dan rehat ya mommy

pil yg dibekalkan oleh doktor..

Darah tinggi boleh jadi juga