Peninh kepala

Nak tanya ,sejak minggu lepas hari hari saya pening kepala,kekadang rasa nk pecah kepala sakit.normal ke kalau selalu pening kepala?

6 Balas

Itu salah satu tanda alahan juga, sy pun akan pening & sakit kepala bila perut kosong. Biasanya perut kita akan bertahan selama 3jam je selepas makan makanan berat. Klu lebih dari 3jam tu biasanya sy akan jd sakit kepala, pening, loya 😅

Hi mommies2 , sy perlukan suggestion susu yg sesuai utk preggy mommies,sbb sy kurang makan and kadang2 pening . So atleast susu ni dpt membantu masa prgnant.

Saya pun tgh pening kepala lepas keluar pergi mkn tadi, mungkin sbb kena panas. tapi tadi takde la panas sgt. Jadi puteri lilin dah smjk mengandung😂😂

sy pun baru ni sakit sgt² kepala mcm kena ketuk²..xtahan smpai menangis...doc ckp sbb angin..doc bg ubat angin,skrg ni alhamdulillah dh ok

1y ago

nama ubat angin tu ap sis

kene kerap makan.. sikit2... jgn biar perut kosong. bile kosong tu punca sakit kepala. air masak mnum lebih2

Normal sis .. sy smpai kn tido je keja .. bukak je mate sakit yakmattt