Pening kepala

Assalammualaikum ibu2 semua...Nk tumpang tanya boleh??..Sy hamil 16 weeks..Bagaimana nk hilangkan pening kepala..Dari smalm lg kepala ni pening. ..#bantusharing

3 Balas

Pngalaman sy, awal2 letak minyak angin & pakai koyok. Tp kepala lg sakit sbb rsa lg tekan kepala yg tgh sakit tu. Then jumpa Dr, inform kita preggy. Dr suggest ambil panadol. Panadol safe utk ibu mengandung. Makan dgn dosage yg betul ye.

3y ago

Kan.. huhu..

bawa berehat,tido sis..pening mmg normal utk org pregnant nie.. kalau pening mcm nk pitam tu baru ada msalah mcm hb low ke..kalau pening biasa boleh je guna minyak angin letak kt kepala tu.. #TAPactiveusers

Terima kasih sebab kongsi