Irregular period@Period tak teratur TTCIANs

Kepada Ttcians irregular period yang dah berjaya hamil, boleh share tak apa u alls consume , atau ikhtiar.. contoh mcm berurut, amalkan jus ka mcm tu..

14 Balas

sya ttc 9tahun dan mmg irregular period , n alhamdulillah skrng tgh mgndung ank prtama inshaallah due bulan 1 tahun dpn . sya ikhtiar guna obat PPD ( PERAPAT PULIH DARA) dia bnyk fungsi sis bleh try google selain utk kgunaan sndiri . Dan saya ikhtiar berurut dgn mak mertua sendiri . alhamdulillah smua nya rezeki dri Allah dan Doa 🥰

1y ago

tahniah puan..semoga sya pun preg tahun ni.