Period irregular tp pregnant

Salam. Ada yg irregular period delay abt 2-3 months then disahkan pregnant ? Share pengalaman

2 Balas

My sister irregular period. Dia period 1 atau 2 kali je dlm setahun, tp elok sng pregnant. Dh 3 org anak, tu pn siap dia pkai implan lama sbb nk jarak pregnancy. Utk pregnant pn dia xde ttc pn, tau2 je pregnant dh. Dia pesan 1 je tips, jgn stress.