Irregular period@Period tak teratur TTCIANs

Kepada Ttcians irregular period yang dah berjaya hamil, boleh share tak apa u alls consume , atau ikhtiar.. contoh mcm berurut, amalkan jus ka mcm tu..

14 Balas

saya mnum royal v sbotol. lepas habis ja musim subur sy terus stop mnum jus tu n fokus acid folic. alhamdulilah skg dah 5w2d.

Alhamdulillah Sya cosume fitztox...sejenis suplemen tambahan yang jenis detox cuci abis dalaman selbh nya doa pada Allah

✅berurut ✅minum jus zuriat ✅mkn jamu ✅consult doctor ✅ ujian kesuburan

saya tak amal apa pon. rezeki Allah. lpas 3 bulan kwen lekat trus. Alhamdulillah