Opk kit....for irregular period

Hai nk Tanya blh tak terang ttg opk baru I start.....sbb I irregular period

Opk kit....for irregular period
3 Balas

boleh start test opk sewaktu habis period selama setiap hari sehingga dapat line yg sama terang n lebih terang dari control line

opk kalau double, tu dah positive, boleh untuk bersama . waktu subur laki pulak time 4 - 7 pagi, kira macam time sejuk²

2y ago

awk lewat sgt wat test tu..seelpk nye 2-8pm

Try Rosytime! I drink it and my irregular period become so on time and finally pregnant 💕