Laksa mana kegemaran anda?

Selamat pagi semua🌈🌞 Makan apa sarapan tadi?🍽 Jom kongsikan laksa mana satu kegemaran anda?😋 Min tak boleh decide rasanya😅 Semua kegemaran ni macam mana😆 Siapa macam min jugak angkat tangan🙋🤭

Laksa mana kegemaran anda?
448 Balas

saya jual laksa, mmf feveret laksa penang, tp sepanjang pregnant ni x boleh bau kuah laksa..huhu nk mkn laksa pon x lalu..

Semua laksa tu is my fav ❤️ cuma yg reti buat laksa sarawak je sbb simple n senang, yg lagi 2 susah 😭

harini bekpes roti pratha cicah ngn rendang ayam...feberet laksa pula ialah...laksa penang .nyum2😋

sy org srwk. laksa srwk. tp suka juga laksa Johor Dan Penang. lg2 sarang telur laksa utara

laksa penang dan laksa johor. tapi teringin nak makan laksa sarawak sbb takpernah makan

laksa penang, sbb mak saya oghang penang. laksa johor, sbb suami saya oghang johor.

Takleh pilih lah. Semua sedap. Masing² ada kelebihan. Sy suka tiga² laksa ni.

Sarawak dan Penang.. Tak pena g try Johor #TAPActiveUser #TAPActiveUsers

laksa srwk n penang..johor punya x pernah rsa lg .tp fav laksa srwk🤤

Semua favourite, tak boleh tolak especially laksa sarawak 😋😋😋