Yang mana satu anda suka?

Antara kedua-dua ni, yang mana satu anda berikan kepada si comel anda? Anda setuju ke benda-benda ni boleh tenangkan bayi? Jom kongsikan pendapat anda!

Yang mana satu anda suka?
10 Balas

pacifier anak saya tak suka. anak suka kunyah2 kain/sapu tangan, tapi xde la busuk pun 🤣 sbb tiap hari tukar lain. mmg ke hulu hilir dia gonggong bwk sapu tangan dia tu.

2y ago

So cute tuu huhu

anak sy dua2 xde... dia suka pegang anak patung bear je peluk

Saya tak beri anak hisap puting selalu bau mak/ayah nya jela

Anak sye dedua tkde , tenang je nak nenen hahaha

kain.. kain pn hri² basuh..

Dia suka anak patung

kain busuk 😋😋

Kain busuk🤣

dua dua takde 😅

dua² takde