kencing kotor

kencing kotor tu macam mane ye? ciri² kencing kotor?

7 Balas

Sakit masa nak kencing, bila kencing rasa macam tak keluar habis.. masa berjalan pun akan terasa rasa sakit jugak, sampai rasa tak selesa sgt nak berjalan dgn perut bawak baby nya. Puncanya sebab terlampau kurang minum air masak.

sakit pinggang..baby mengeras dan kencing berbau busuk kuning pekat… on antibiotik dr hospital sbb ade contraction infection dari kencing kotor.. alhamdulillah getting better.. #34w

xkerap kencing.. sy dulu bila g klinik puas mnum air byk2.. dia xnk kencing jgk.. hurm

Sakit semasa kencing. Kencing tak keluar habis Ada darah semasa kencing-dah teruk

rasa kat bhg urine kita tu memulas mulas.

sy, sakit selepas kencing

Sakit masa kencing..