Kencing kotor

Apa nak buat kalau kencing kotor ye

6 Balas

Sya pn br lps kena kencing kotor. Klau sakit bole refer doktor cpt2. Nnt doktor akan on kan antibiotik. Utk rwtn dirumah sis bole cuba rebus air barli tanpa gula. Mnum slos mkn mknan berat. Mnum Air ksg byk, kurangkan pengambilan gula.

sya pn bru kena mnggu lepas..sya minum air bnyak dn beli air barli pn tak berkesan..sya pergi farmasi beli ubat kencing kotor ad...sya tnya dkat dr farmasi tu ibu mengandung bole mnum ke dr ckap yg dia bagi tu ye bole..

bnyakkan minum air kosong. sejuk pon boleh. dr kata boleh. saya awal2 trimester pon ada kencing kotor. skrg alhamdulillah okay sbb boleh dah minum air kosong byk

selalunya sbb kurang minum air masak.. lepastu kena minum banyak sikit air Bali , kalau boleh kurang gula atau tanpa gula..

Minum air kelapa. Tp takleh banyak. Dalam secawan ok la

bykkan minum air