Kencing kotor

Kencing kotor nieh d sebab kan apa ya... Naik pening dah nieh bila p chekup kadang kencing kotor jenuh nak tnggu minum air bnyak2x tnggu kencing lgi 😩😩😩 dpat lagi nurse yg kuat marah2x tak faham lah xbbleh ckap elok2x ke...sya pun tak nak lah kencing kotor klau dah tekena mcam tu perlu ke nk tengking sya nurse jaga kat makmal tu x penyabar langsung 😩😩

32 Balas

byk kn mnum air masak. boleh minum air kelapa ori, atau air barli. buat sendiri dkt rumah, krg kn gula or jgn ltk gula.

Byk kan minum air masak sis. Kurg air masak biase akn jd mcm tu. Jgn stress okay take care.☺️

x patut nurse tu tengking sis...boleh je ckp elok2...sis minum air masak bnyak2 ya...

sya sllu kene kencing ktr mse preg dulu. nurse sruh mnun air barli n air masak bnyk2.

2y ago

sama2

Sy pernah kene warded pasal kencing Kotor. dokter Bagi antibiotics.lepas to ok dah

mnum air rebusan barli tanpa gula sis... InsyaAllah boleh hilangkn kncing kotor...

minum air kelapa je..mmg elok nnti..tapi yg pior..jgn cmpur2...

2y ago

Oo pure. Faham2. Tq tq

Banyak2 kan mnum air sis,,tu punca kencing kotor,jgn biasa tahan kencing

2y ago

tq sis🥺

ada nurse sarankan minum air barli kosong. selain minum air masak banyak

Kencing kotor sebab selalu tahan kencing dan kurang air kosong