Hai mommy, cam Na nak elakkan kencing kotor yek, dr ada bagi antibiotik, bole tak klo antibiotik tu tak payah minum, huhu

Kencing kotor 14week4day

28 Balas

Sblm cek air kencing . Cuci bersih dlu . Buang sedikit air kencing . Ambik air kncing kt tengah2 . Tak pon sblm g klinik jgn sarapan dlu . Sbb mknan yg kita mkn tu pon bole buat kncing kotor jgn . Pengalaman sy la xthu org lain

4y ago

Tq sis, selalu kalau sy pi klinik, sy mnm susu pregnant, sbb bole tahan lapar, kan tekadang kat klinik lama sgt,, nnt sy try la tak payah sarapan