Kencing kotor semasa hamil

haii, sape pernah kene kencing kotor time mngandung ? kan tak boleh makan antibiotik. so korang makan atau minum ape untk hilang kan kencing kotor🥲

2 Balas

Sis try minum barli suam + lemon, kalau saya minum tanpa gula, kalau sis tak tahan, letak sikit jee. Air masak memang kena banyak, saya minum kadang tu sampai kaler air kencing nak jernih la hehe.

Bykkn minum air masak. Barli suam

2y ago

Sy toskan dlu, letak air baru, tmbh gula batu (guna gula pasir pun boleh tp jgn letak byk takut manis) & daun pandan.