Hai mommy, cam Na nak elakkan kencing kotor yek, dr ada bagi antibiotik, bole tak klo antibiotik tu tak payah minum, huhu

Kencing kotor 14week4day

28 Balas

Kalau dah kena dpt ubat mkn la wak...dr akk tau time nak dekat bersalin..dah besalin mak kne ccuk antibiotik lps besalin abeskan beg air tu..lepas tu anak kne cucuk ubat antibiotik 5hari tau..lama kne dok hospital..awak nak macam tu ke?kencing kotor ni risiko tinggi kat anak tau..cuba search google cr info efek pada bayi

4y ago

👍😊