stress

kenape laa ad kawan menyakitkan hati.. tgk muka kita breakout dia kata nim effect drpd pakai product murah..padahal kita drpd mengandung ank first lagi breakout muka..sy drpd dlu memang tk suka pakai apa² product..stress hari² suka kondem org jer..

9 Balas

puan tgh mengandong x blh stress .. nanti effect kat baby tu nanti .. kesian baby .. kwn ckp perkara yg skitkan hati , puan positifkan kata2 dia tu .. puan cuba set kat mind segala apa yg diorg ckp tu sekdar gurauan .. kalau kita trus set kat mind bnda tu nyakitkan hati , kita pon jdi stress .. so try happykan diri .. diorg ckp mcmtu cuba sebaik blh utk gelak ker .. x pon jwap yeker .. tpi dlm hati diorg gurau jer tu .. puan kena ingt , stress tu blh effect kat baby time dia lahir nanti .. baby lebih penting dripda kata2 diorg tu 😊usahakan utk berfikiran positif❤

4y ago

wc ❤ jaga diri dan kandongan elok2 tau😊

Orang yg suka kondem org nie selalunya dia tak dpt apa yg kita ada.. Tuu cari mslh jea.. Hihihi.. Apapun semoga awak dn bby sihat selalu.. Jgn stress2 yea.. 😄

Abaikan je..m b dia jeles perut kita dh berisi. Kalau semuanya nk dengar cakap2 sebegitu tak maju kita dik. Never mind what they told when its no need to thought.

4y ago

Masa pregnant kena jaga mulut. Takut menurun kt baby benda tak baik

Sis len kali.. Sis pegg muke sis calit kat muke die.. Lepastu sis dgn slumber cakap kat die sambil gelak2.. Esok luse same la kite🤭

4y ago

Bia die xleh tido malam.. Sok luse segan sendri sebb mulot longkang

Buat dang je... Tak pon mintak dia seponser belikn... 🤭 Sis tak boleh stress... Banyak kn minum air n amalkan vit c... Settle...

Biarkn ..die jelez , kite yg pkai mary kay dh 2 tahun ni pon tgh preggy ni muka mcm getah spender dah ade la 🤣

4y ago

🤣🤣

Org mcm tu kita panggil dia kurang ilmu. Dia mmg suka fly masa kelas sains 😂

Org2 mcm tu buat tk tau je sis.. Klau kita layan lgi la kita sakit hati..

Ckp kt die, muke kite breakout ke breakin ke knpe die yg ssh hti pulak?

4y ago

hee tulaa.. padahal dia pon sama jugak muka breakout