Breakout time pregnant

Haiii ada tak mommy" breakout time pregnant?🥺 Stress hadap muka tumbuh jerawat kecik2 + nanah + jerawat merah" . Ada tips tak nak hilangkan ? Tak guna product mekuri pun but breakout truk time pregnant nhe😓 orang tegur muka makin terukkkkkk😭😭muka mcm jalan batu la😭 tak tau dh nk buat mcm mna dgan muka nhe🥺🥺🥺#pleasehelp #bantusharing

8 Balas

Time pregnant mmg gitu sis🥲 kena sabo bebanyak..saya time pregnant malas juga nak pakai skincare, tp kekadang tu pakai..mmg jenama wardah je sesuai. Lepas bersalin inshaAllah slowly breakout tu hilang, and muka bersih semula. Pembawakan budak org kata. Dan pengorbanan seorang ibu❤️

Saya lagi teruk time mengandung ni muka breakout teruk, muka kusam, 1 badan gelap tapi saya okey je sebab lepas lahir baby masalah ni akan berkurangan saya tak mngeluh biar la muka hodoh lagipun kejap je pejam celik dah bersalin nnti normal balik. Yang penting anak sihat sampai keluar.

saya Pon setiap kali ngandung, alahan pada kulit, tumbuh jerawat, gegata kaki tgn, kulit kawasan perut tu panas je sentiasa, tp alhamdulillah, saya x de loya n pening², morning sickness semua. jgn risau, nnt hilang lepas bersalin.

sy dl masa mengandung ank no 1-3 semua mcm tu..muka xberseri.org ckp semua trun ke ank😆. ketiga² perempuan.. tp yg ke4 ni muka bersih btl n scan bru ni bby boy.alhamdulillah dpt jgk rezeki boy kali ni..🤗

betul, alahan tu. saya pun sama jadi camtu. lepas bersalin baru lah okay semula.

normal..lps bersalin nt akan hlg ..sy pn mcm tu jg😹

tu salah satu alahan. nnti slow2 hilang.

Samaaaa